Locatii libere!

Poate ca dragostea va da ghes sa va uniti destinele mai repede decat v-ati imaginat si poate ca in secolul vitezei nu ati avut timpul necesar pentru stabilirea detaliilor nuntii voastre. Nu va faceti griji, Agentia Banner este alaturi de voi si va ofera locatii libere intr-un restaurant de lux cu o atmosfera placuta si o bucatarie de exceptie unde puteti sa va realizati visul .

Cere Oferta

Nunti in aer liber

...intr-un loc ce va apartine sau in spatii oferite de noi,  intr-o padure sau pe malul unui lac...nunta-la-cort

Inchirierea unui cort ofera flexibilitate si eleganta in decorare, si posibilitatea realizarii unui eveniment unic cu stil. Aceste corturi cu forma atipica au un design extrem de elegant si se preteaza la o mare varietate de evenimente, atat private cat si corporate. Incercam sa actualizam in mod constant oferta corturilor disponibile pentru inchiriere si oferim doar solutiile care se ridica la inalte standarde calitative.  Un cort poate fi ridicat aproape oriunde: in spatii verzi, gradini, paduri, in parcari, pe terasele restaurantelor, pe strazile sau in pietele oraselor, pe acoperisuri plane, langa piscine, pe terenuri sportive. Inaltimea corturilor este de 6.5m pe centru si 3 m la arcadele de intrare.

Cere Oferta

Palatul Snagov

Palatul-SnagovConstruit in anii ’30 de catre Printul Nicolae, aceasta resedinta se afla pe malul lacului Snagov, fiind in prezent destinata oaspetilor veniti la invitatia unor institutii importante precum : presedentia, parlamentul, guvernul si de asemenea pentru nunti si botezuri.
Palatul Snagov poate gazdui nunti de la 150 pana la 450 de persoane  intr-o sala cu o suprafata de 650 mp – cea mai mare sala de acest tip din Romania cu o inaltime de 7,20 m, care confera nuntii grandoare  si eleganta.

Cere Oferta

Palatul Mogosoaia

Palatul-MogosoaiaO clădire istorică aflată la circa 15 km de centrul oraşului Bucureşti, cu o capacitate de peste 120 de locuri pe scaune va ofera posibilitatea sa realizati evenimentul intr-o autentica traditie crestina si cu toata solemnitatea unui moment important pentru dumneavoastra.
In imediata apropiere, la dispozitia invitatilor dumneavoastra stau 50 de locuri de parcare. Locatia ofera un spatiu vast, cu un design somptuos in stil neoclasic, care prin profesionalismul personalului, flexibilitate si capabilitati logistice se preteaza oricarui fel de eveniment, in familie sau corporate: nunta, botez, conferinta, lansare de produs, coffee break, lunch, brunch etc.

Cere Oferta

Palatul Bragadiru

Palatul-BragadiruUnul dintre reperele „Micului Paris”, cum era denumit Bucurestiul. Istoria locului se masoara in peste 100 de ani de fast iar punctul forte al Palatului il reprezinta tocmai arhitectura lui speciala, pastrata in stare excelenta de-a lungul timpului. Un hol mare la intrare, marginit de doua scari imense, asa cum se construia pe la 1900, reprezinta preambulul unei sali de bal superbe cu un balcon interior discret si unul generos la exterior.
Aflat în inima capitalei, la 5 minute de Centrul Vechi, Palatul Bragadiru este locul potrivit pentru organizarea diverselor evenimente, de la petreceri private la concerte de camera, petreceri tematice si lansari de branduri de renume .

Cere Oferta

Articole pe aceeași temă

Wedding Planner pentru nunta ta

 

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

 Ziua cea mare se apropie, si după ce ai visat, atât de mult timp fiecare aspect al nuntii tale, nu îndrăznesti să lasi aceste detalii la voia întâmplării?!
Veti avea nevoie de cineva care poate fi responsabil pentru punerea in „scena” a tuturor elementelor si detaliilor în ziua nuntii, de un gardian al bugetului tau, pentru a nu se depasi limitele cheltuielilor stabilite inca de la inceput.
 Un wedding planner nu iti va influenta dorintele si alegerile: la solicitarea ta el iti va face recomandarile unor locatii ce ti se potrivesc, a unor decoratiuni si aranjamente florale conform stilului si temei nuntii tale, iti va recomanda cel mai bun fotograf  si de ce nu, veti alege formatia si veti stabili playlist-ul impreuna. Vei avea alaturi o persoana dedicata 100% nuntii tale, ce va gasi o solutie pentru orice poate aparea pe parcursul planificarii si desfasurarii nuntii.
Wedding planner-ul iti este alaturi de la stabilirea locatiei si pana pleaca ultimul invitat de la nunta; wedding  planner-ul nu este un cost suplimentar ba chiar la final, daca vei trage linie si vei compara cheltuielile nuntii tale  cu cele pe care le-ai fi facut fara un wedding planner ,  iti vei da seama ca nu ai cheltuit mai mult, ci ai economisit si mai mult de atat vei realiza cat timp ai castigat!

 
 Foto  Foto  Foto  Foto  Foto  Foto  Foto  Foto  Foto
 

 

Da-ne sansa sa-ti fim alaturi sa poti sa savurezi intreaga fericire si frumusete a nuntii tale!

Cere Oferta

 

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!