Nunta Medievala

 

nunta medievalaSean Parker, miliardarul care a creat site-ul Napster şi co-fondatorul Facebook, se căsătoreşte cu iubita sa, Alexandra Lenas, organizand o  nunta neobisnuita, scrie New York Post, în care toţi invitaţii vor purta costume medievale. In pădurea Big Sur din California pe data de 1 iunie.

New York Post a publicat un articol citând o sursă anonimă care a spus: Fiecare oaspete va primi cate o costumatie in stil medieval.
Este posibil ca nunta sa arate ca un episod din "" Game of Thrones. " Vi-l puteti imagina pe Mark Zuckerberg reprezentandu-l pe Joffrey, tanarul rege, rasfatat din Game of Thrones ?)
Este un zvon interesant, si nu este asa de greu de crezut, avand in vedere pasiunea mirelui pentru costume. Pentru Halloween 2010, s-a imbracat ca Justin Timberlake.
sean-parker-nuntaSean Parker şi iubita sa sunt părinţii unei fetiţe, se vor căsători în pădurea Big Sur, din California, în timp ce toţi oaspeţii lor vor primi, pentru a participa la ceremonie, câte un costum făcut special pentru ocazie, urmând tema medievală.
Nu a fost luata o hotarare inca, ce costume va primi fiecare oaspete, tema ar trebui sa se potriveasca cu mediul inconjurator si frumusetea naturala a zonei.
Dar, da, exista o sansa ca nunta sa arate ca un episod din "Game of Thrones."

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!