Gerard Butler si Mădălina Ghenea,

gerald_gheneaActorul scoţian Gerard Butler (43 de ani) ar fi dispus să plătească oricât pentru a închiria un castel în Scotia, unde ar urma să se căsătorească cu frumoasa româncă Mădălina Ghenea, potrivit Star Magazine din SUA, scrie libertatea.ro.


Gerard Butler pare hotărât ca Mădălina Ghenea să-i devină sotie. Conform Star Magazine, celebrul actor caută asiduu o locaţie de vis în Scoţia, un castel impresionant, unde să facă nuntă anul acesta.
Publicatia americană sustine că nimic nu i s-a părut suficient de frumos actorului pentru iubita sa, însă nu se dă bătut. Cu prima ocazie când va fi mai liber, va porni din nou în căutarea unui loc de vis unde cei doi să-si unească destinele.
O locatie avută în vizor, se pare că este castelul Dunrobin, situat într-o zonă de vis din Scoţia, pe malul Mării Nordului, unde numai închirierea unei camere costă câteva mii de euro pe noapte. În cazul în care Butler va opta pentru acest castel, el va fi nevoit să scoată din buzunar, numai pentru cazarea invitaţilor, în jur de 500.000 de euro.

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!