GHID DE FURAT MIREASA

Tatăl miresei, cel mai bun negociator cu răpitorii

Mireasa-CalareReţeta cel mai des utilizată pentru furtişag. Procedura de răpire nu e complicată: un cuplu se intersectează în timpul dansului cu tinerii însurăţei, se propune schimbarea perechilor, tipul face o conversaţie agreabilă în timp ce dansează la fel de agreabil, conducând mireasa spre uşă, apoi spune calm ceva de genul: „Aceasta este o răpire, nu opune rezistenţă, comportă-te normal, zâmbeşte, vom ieşi pe uşă“. Mireasa se predă celor cu maşina. Pentru creşterea şanselor de succes, răpitorul nu pleacă de lângă uşă, ci rămâne în cadrul ei, împiedicând urmăririle disperate, iar când echipa e la o distanţă sigură se prezintă la bărbaţ ii responsabili pentru negocierea recompensei.
Negocierea, nu ar trebui făcută cu naşul - „deja e cocoşat de cheltuieli, şi oricum îl stresează naşa, că una de la masa învecinată are o rochie mai frumoasă. Nici cu mirele - devine tot mai conştient de ceea ce a spus un mare înţelept, şi anume: «Primul bărbat care s-a însurat poate fi iertat că nu ştia ce-l aşteaptă. Ceilalţi n-au nicio scuză» (Sacha Guitry). Negociaţi cu tatăl miresei, el ar da orice să n-o mai vadă în casa lui, de obicei mai are măcar două pe care vrea să le mărite!“.
De asemenea, răpitorilor le e recomandat să nu ducă mireasa prea departe (oricum nu o s-o caute nimeni, mirele începe deja să-şi dea seama ce greşeală a făcut şi speră să nu se mai întoarcă), dar nici s-o ascundă în buda cârciumii, pentru că „ar fi dezamăgită. Pentru mireasă, asta se vrea o aventură de povestit, câteodată mai importantă decât însăşi nunta“.
În concluzie, organizaţi acţiunea, dar nu participaţi la ea. Dacă iese bine, organizatorul culege laurii, dacă iese prost, daţi vina pe executanţi şi spuneţi că aşa fraieri de hoţi nu aţi mai văzut niciodată.

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!