Doi copii au facut show la o nunta

Doi copii au facut show la o nuntaDoi copii au facut show la o nunta din Republica Moldova - VEZI aici ce miscari de senzatie stiu sa faca
Mihai Ungureanu si Ionela Tarus sunt doi micuti dansatori care au devenit cunoscuti in Republica Moldova.


Cei doi au participat la diferite concursuri si emisiuni, dar nu au refuzat nici participarea la nunti. La una dintre ele, micutii au facut senzatie cu un super dans pe care l-au realizat, lasandu-i pe cei prezenti fara cuvinte.

PERFORMANTA

 

Au reusit prin dansul lor, la sase ani, sa fascineze publicul din Romania, Republica Moldova si cel din străinatate
Se cunosc de la grădiniţă, dansează de la trei ani şi jumătate. Au participat la diverse concursuri, printre care şi cel de la ORT, „Minuta Slavî”, sunt deţinătorii titlurilor de Mini Miss şi Mister 2011. Dansul este viaţa lor.
De la ei am aflat că dansul este viaţa lor şi că vor să devină profesionişti, să câştige cât mai multe premii. Mamele lor ne-au declarat că cei doi dansează încă de când erau în burtică, iar odată cu trecerea anilor, talentul lor a evoluat. „Nu am avut scopul ca fiica mea să facă dansuri, dar, văzând că îi place, i-am găsit un partener pe măsură, pe Mihăiţă, şi acum ne bucurăm de succesele lor”, spune mama Ionelei, Victoria Ţăruş. Ca şi mama lui Mihai, spune că nu şi-a obligat copilul să facă dans. „Dansează de mic şi dacă îi place, noi suntem doar fericiţi”, încheie Lilia Ungureanu.

Locul trei la  „Minuta Slavi”

Ionela Tarus si Mihai Ungureanu sunt doi micuti, in varsta de 6 ani, originari din Republica Moldova, care au cucerit Federatia Rusă prin dans la concursul international de talente „Minuta Slavi”. In finala concursului, ei s-au plasat pe locul trei, fiind votati de 18,7% din telespectatori.

Au spart scena la ”Românii au talent”

Copiii moldoveni au cucerit publicul roman la show-ul de la Pro TV. Cei trei membri ai juriului au ramas impresionati de prestatia celor doi, oferindu-le sansa de a merge în finala ”Românii au talent”.
Cei doi au dansat în ritm latino pret de un minut, timp in care publicul si membrii juriului au ramas cu privirea incremenita.
Andi a remarcat ca au o expresivitate senzationala si astfel ar trebui sa arate toate demonstratiile de talent. ”Sunteti expresivi, ati facut show, aveti costume frumoase, ati rupt scena, toate le-ati facut. Bravo!”, a exclamat Andra. Mihai Petre a invitat mamele picilor in scena si le-a multumit pentru ca au grija de talentele mici.

Cei doi au participat la diferite concursuri si emisiuni, dar nu au refuzat nici participarea la nunti. La una dintre ele, micutii au facut senzatie cu un super dans pe care l-ar u realizat, lasandu-i pe cei prezenti fara cuvinte.

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!