Distractie nebuna la o nunta

distractie-la-nuntaHotarat lucru, rusii stiu sa se distreze! Fara indoiala ca vodca a contribuit vizibil la transformarea unei nunti plicticoase, cu oameni motaind la mese, asteptand sa se aduca tortul miresei, intr-o petrecere turbata, salbatica, fierbinte, cu jocuri la care au participat deopotriva batranei si doamne bine trecute, tineri zvapaiati si domnisoare cu fuste mini!


Nu e o nunta de azi, de ieri: cineva a cotrobait prin arhiva familiei si a descoperit aceasta filmare. Si ce bine s-au distrat!

 


Toata lumea s-a lasat prinsa in aceste harjoneli cu tenta sexuala: spre amuzamentul general, cativa pensionari au tinut neaparat sa treaca si ei printre picioarele doamnelor. Au fost unii mai tinerei care au trisat, defiland in patru labe cu fata in sus: au avut ce vedea. N-a lipsit perinita, iar la final, mirii au tinut sa-si ia ramas bun de la cei care au vazut acest video!

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!