Cununii doar in biserica

cununie-interzisaPatriarhia Romana interzice nuntile in aer liber - Preotii vor oficia cununii doar in biserica. Biserica Ortodoxa Romana a luat hotararea sa interzica oficierea nuntilor si botezurilor in aer liber.

De acum inainte, cununiile religioase si botezurile vor putea fi savarsite doar in biserici.
Biroul de presa al Patriarhiei Romane a facut precizarile, intr-un comunicat referitor la sedinta de lucru a Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, desfasurata joi la resedinte Patriarhala, sub presedintia Preafericitului Patriarh Daniel.
Astfel, Patriarhia Romana informeaza ca va permite "oficierea Tainei Botezului si a Tainei Cununiei numai in bisericile parohiale, cu respectarea randuielilor liturgice pentru pastrarea sacralitatii si solemnitatii acestor Sfinte Taine".
Acest lucru inseamna ca indragostitii nu se vor mai putea cununa religios pe plaja, in parcuri, paduri sau alte locuri din natura, asa cum au facut numeroase cupluri celebre in ultimii ani. De asemenea, nici botezurile nu vor mai putea fi oficiate in alte locuri decat in lacasele de cult.
Sursa.  ziare.com

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!