Cele mai haioase superstitii de nunta

SUPERSTITIICa orice eveniment important din viata omului, nunta este incarcata si ea de simboluri si superstitii. Unele sunt haioase, insa, cand acestea prevestesc despartire, chiar  si persoanele cele mai neincrezatoare simt un fior rece.

 

 

Desi mulii sunt constienti ca fiecare cuplu are destinul sau, unele superstitii zdruncina linistea mirilor. Nu putem spune cu certitudine cat de reale sunt aceste superstitii, sunt insa persoane care totusi cred in ele. Iata cateva superstitii care par cele mai credibile.

Ruperea lumanarilor de cununie.

Lumanarile aprinse simbolizeaza puterea sufleteasca a mirilor, dragostea lor unul pentru celalalt. Ruperea lumanarilor de nunta simbolizeaza ruperea armoniei in cuplu, ruperea dragostei, apar neintelegeri si obstacole mari în cuplu care pot finaliza cu despartirea si ruperea definitiva a uniunii dintre cei doi.

nuntaCaderea verighetei.

Se spune ca schimbul de verighete între miri simbolizeaza unirea destinelor acestora. Scoaterea verighetei sau imprumutarea ei este un semn rau ce prevede despartirea. Tot despartire se pare ca simbolizeaza scaparea verighetelor pe jos in Biserica sau pierderea ei.

nuntiIn ziua nuntii nu trebuie sa vezi alta mireasa.

Superstitiile spun ca miresele nu trebuie sa se vada intre ele, deoarece reprezinta un fel de oglindire a unei situatii din viitor: se vor desparti de cel cu care urmeaza sa se casatoreasca si se vor recasatori ulterior.
Se spune ca numarul mireselor pe care le vezi in ziua nuntii coincide cu numarul rochiilor de mireasa pe care le vei imbraca.

super-nuntaSemnele considerate bune pentru nunta sunt:

vremea buna, mirii sa vada un curcubeu sau o pisica neagra.

Este interzis sub orice forma sa-ti vezi sotul dupa miezul noptii inainte de nunta.

Atunci cand vine mirele sa te ia de acasa este bine sa-l privesti prin inelul de logodna, dintr- un loc de unde el nu te poate vedea. Iar cum il vezi atunci, astfel va arata  viata: vesel si zambitor sau incruntat si suparat.

Se practica prin unele locuri ca fetele tinere sa isi scrie numele pe talpa pantofului miresei. Se spune ca cea a carui nume nu s-a sters se va marita urmatoarea.

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!