Ce spune Brad Pitt despre nunta sa cu Angelina Jolie

nunta-Brad-PittBrad Pitt a vorbit despre mult aşteptata nuntă a sa cu Angelina Jolie şi a spus când va avea loc aceasta.
Nunta actorilor Brad Pitt şi Angelina Jolie, care alcătuiesc unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood, urmează să aibă loc în curând, a anunţat artistul american luni seară, la New York, informează people.com.

 "Resimt o presiune tot mai mare din partea copiilor noştri, care vor ca noi să ne căsătorim, iar eu vreau să fac acest lucru în timpul vieţii lor şi, totodată, simt că momentul a venit", a declarat Brad Pitt, luni seară, la New York, unde a asistat la premiera celui mai recent film al său, "Killing Them Softly".

"Momentul este foarte apropiat. Se va întâmpla în curând. Am o presimţire bună faţă de asta", a adăugat actorul american.

Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, care a petrecut ultimele luni la Londra, filmând pentru un nou lungmetraj, intitulat "World War Z", are o relaţie cu Angelina Jolie, în vârstă de 37 de ani, care a început în urmă cu aproximativ şapte ani. Cei doi actori, care au împreună şase copii, s-au logodit în primăvara acestui an.

Deşi are o relaţie care durează deja de şapte ani cu Jolie, Pitt spune că ideea de a se căsători cu partenera lui de viaţă are în continuare o însemnătate foarte mare pentru el.

"Avem o familie, creştem împreună nişte copii. Sunt suprins de cât de mult înseamnă în continuare căsătoria pentru mine, după ce ai avut deja toate aceste lucruri", a spus actorul american.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

La rândul ei, Angelina Jolie a fost căsătorită cu Jonny Lee Miller între anii 1996 şi 1999 şi cu Billy Bob Thornton între anii 2000 şi 2003.


Sursa
http://www.mediafax.ro

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!