Cătălin Botezatu, încântat de rochiile purtate de Elena Băsescu

Elena Băsescu la nuntăDesignerul Cătălin Botezatu a declarat că a fost încântat de rochiile purtate de Elena Băsescu la cununia civilă şi cea religioasă.

 

 

El a lăudat ţinutele alese, declarând: "Rochia de cununie este extrem de frumoasa. Aparţine casei Dior, este foarte rafinată. La rochia de mireasă am admirat mult corsajul, pe care şi eu îl folosesc des. Cât despre material, ce îşi poate dori o femeie decât o rochie de mireasă din dantelă franţuzească?", a comentat acesta la România TV.

Cătălin Botezatu a vorbit şi despre hainele cuplului prezidenţial.

"În afară de doamna Băsescu, care întotdeauna a abordat ţinute rafinate l-am remarcat pe domnul preşedinte, îmbrăcat sobru, chic prin cravata purtată. A-ţi pune o cravată colorată, mai îndrăzneaţă, înseamnă chic", a spus Cătălin Botezatu.

El a mai fost impresionat de soţia lui Adriean Videanu, a cărei rochie a fost identică cu cea purtată de Kate Middleton. "Rochia doamnei Videanu este extrem de frumoasă", a comentat Botezatu.

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!