6 motive ca sa lucrezi la Agentia Banner

 

Wedding planner

 

 

1-Iti place sa ajuti?
Tinerii care se casatoresc si care asteapta de la tine sa cunoasca serviciile si produsele Agentiei Banner. Te simti in stare? Vino! Te asteptam!


2-Vrei ca fiecare secunda din munca ta sa conteze?
La Agentia Banner orice faci poate avea un impact maxim asupra evenimentului organizat, asupra dezvoltarii serviciilor Agentiei Banner. La noi munca ta conteaza!

3-Te motiveaza sa fii apreciat?
Mediul in care vei lucra e plin de dinamism, te va inspira si vei fi apreciat. Va fi o placere sa faci parte din echipa Agentiei Banner daca ne uimesti cu rezultatele activitatii tale.

4-Iti place provocarea?
Impreuna, avem multe provocari de depasit. Ideile tale conteaza si merita sa le explorezi. Vei avea sansa de a participa la dezvoltarea unor servicii pe care le vor gasi utile sute de miri si mirese, si de aceea provocarea e maxima!


5-Iti place distractia?
Si noua, dar si clientilor nostri! Hai sa ne distram impreuna!


6-Esti diferit?
Suntem fani ai diversitatii, atat in idei, cat si in spirit. Normalitatea ne plictiseste. Fiecare angajat al Agentiei Banner este cu totul diferit de ceilalti, si nu facem discriminari de sex, religie, sau culori preferate!

 

Pentru organizarea unei nunti este nevoie de creativitate, dinamism si pasiune! Daca intre calitatile tale se regasesc si acestea atunci trimite un CV si ai sansa sa lucrezi ca wedding planner in echipa Agentiei Banner!
Adresa noastra este:
SC Banner SRL, Str. Ciresului Nr. 25, Sector 2, Bucuresti (la intersectia str.Popa Nan cu str.Delea Veche, langa Trezoreria sect.3)

Telefon/FAX: 021.320.88.21
Vodafone: 0722.254.452
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cere Oferta

Agentia Banner activeaza de 14 ani pe piata organizatorilor de nunti, fiind printre primele firme de acest gen. Organizarea este

Planifica-ti nunta fara stres!

Noi facem totul ca tu sa stai relaxata si sa-ti planifici nunta de vis!

Cumpara inteligent! Compara orice, oricand, oriunde!